A mi történetünk

Infobar icon

Dolgozunk! A szállítás most ingyenes!

Autótípus keresés
 
 
 
 
 

Lengéscsillapítók javítása már 20 éve!

Vállalatunkat 1987-ben alapítottuk, a kezdetekben abroncsszervizként valamint Škoda és Lada márkajavítókként működtünk. Miután piacunkat elárasztották a külföldi márkák megkezdtük az első autóalkatrészek felújítását. Vállalatunk idővel áttért a gépjárművel alvázproblémáinak megoldására, így a lengéscsillapítók javítására is. Újragyártott lengéscsillapítóinkat megtalálhatja személygépkocsik, versenyautók kerekei mögött, de az Európai vasútvonalakon közlekedő személykocsikon is. Vállalatunk büszke tulajdonosa a Szlovák Köztársaság Normalizációs, Metrológiai és Vizsgálati Hivatala által elismert személygépkocsik felfüggesztő elemeinek javításáról szóló tanúsítványnak.

Az utóbbi években több megbízást kaptunk ügyfeleinktől légfutóművek javítására, melyek elsősorban a Mercedes-Benz és Audi márkáknál váltak egyre népszerűbbé. Ez kihívást jelentett számunkra, ezért két évet szenteltünk az Airmatic rendszerek kutatásának, minek köszönhetően egyedi know-how-al rendelkezünk a lengéscsillapítók javítása terén. Jelenleg saját készleteink vannak Airmatic lengéscsillapítókból és pótalkatrészekből, e mellett pedig használt lengéscsillapítókat is felvásárlunk. Éppen ezért nem csak elérhető árú alternatívát kínálhatunk ügyfeleink számára két éves garanciával, hanem rugalmas szolgáltatást is problémáik megoldására. 

Vállalatunk már 20 éve foglalkozik lengéscsillapítók javításával. Minden lengéscsillapítónk átmegy tanúsított újragyártásunkon. Az eredeti lengéscsillapítókat (működőket és működésképteleneket is) legkisebb komponenseikre szedjük és valamennyi hibás alkatrészt (tasakok, tömítések, szelepek, olaj, elektroszelepek...) új komponenssel helyettesítünk. Ezért valamennyi termékünkre két éves garanciát vállalunk

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió