Termékeinkkel kapcsolatos kérdések

Autótípus keresés
 
 
 
 
 

Termékeinkkel kapcsolatos kérdések


Mit jelent a lengéscsillapító vagy légrugó újraépítése?

A vállalatunk általi újraépítés azt jelenti, hogy az eredeti alkatrészt a legkisebb komponenseire szedjük és a működésképtelen komponenseket újakkal helyettesítjük. A lengéscsillapító új hidraulika-olajat, teflon tengelyszalagot, kompozit tokot és új tömítéseket kap. A légrugó új gumis ujjat kap, ami kb. 1 mm-el vastagabb az eredetinél. A légrugót javított tervezésű ónozott acélgyűrűkkel préseljük össze (saját gyártmány). Minden fém alkatrészt megtisztítunk és újrafestünk. Ezt követően összeszereljük a lengéscsillapítót és többször teszteljük. Az új tömítések és porvédő magától értetődő.


Légkompresszorokat is újraépítenek?

Nem, ügyfeleinknek eredeti WABCO és AMK légkompresszorokat kínálunk a legkedvezőbb áron. A hivatalos szervizek is ezeket a márkákat árusítják és autójában is ezeket találhatja meg. A rellé természetesen a csomag része.


Passzolni fog az alkatrész?

Persze! Javított eredeti alkatrészekről van szó, valamennyi paraméter az eredeti maradt.


Problémát jelent, ha az autó többi lengéscsillapítója / légrugója az eredeti marad és ezek mellé szerelek be egy újraépítettet?

Egyáltalán nem! Javított eredeti alkatrészekről van szó, a lengéscsillapító / légrugó valamennyi paramétere az eredeti maradt.


A két éves garancia a lengéscsillapító / légrugó nem hivatalos szervizben történő beszerelése esetén is érvényes?

Persze! Ajánljuk viszont, hogy a beszerelést bízza szakemberre, aki már szerelt hasonló alkatrészeket. A beszereléssel kapcsolatos kérdések esetén állunk rendelkezésére, szívesen segítünk.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió